Vis meny

Fiberkompositt

Anlegget for komposittproduksjon ligger på Nautneset Industriområde, cirka 1 km fra hovedanlegget i Hukkelbergbukta.
I anlegget er det egen støperi-avdeling. Produksjonslokalene er oppvarmet og har spesialtilpasset ventilasjon, slik at vi oppnår høy kvalitet, uansett årstid.

Våre medarbeidere har solid erfaring i komposittproduksjon og trearbeid, spesielt når det gjelder fagområdet båt, men vi utfører også leieproduksjon av andre produkter.

STØPING

I støperiet støpes produkter i ulike størrelser. Store produkter kan være skrog eller overbygg, og mindre deler kan være fundament, konsoll eller andre komponenter. Vi benytter vanligvis støpeform i vår serieproduksjon, men vi utfører også tilpasset produksjon og reparasjon der alt er bygget opp for hånd.

OVERFLATEBEHANDLING

Vi utfører ulike typer overflatebehandling, herunder sparkling, pussing og polering, til ønsket finish på produktene. Ved anlegget i Hukkelbergbukta har vi egen hall for overflatebehandling med malings- og lakkprodukter.

REPARASJONER OG ASSURANSEARBEID

Ved anlegget på Nautneset utfører vi reparasjoner på de fleste plast- og trebåter. Dette gjelder både fritids- og yrkesfartøy. Båtene tas på land på Nautneset og kjøres inn