Vis meny

Fagområder

Skipsbygging

Vi er et integrert skipsverft som dekker alle fagområder innen skipsbygging, alt fra platearbeid og sveising til motor montasje og innredning, samt elektro og elektronikk. På spesialfelter, hvor vi ikke har kompetansen selv, leier vi inn tjenester fra underleverandører. Våre prosjektledere styrer både egne og innleide firma i produksjonsprosessen. Nedenfor har vi presentert noen utvalgte fagområder.

Maling

Vi har arbeidet med malings- og lakkprodukter siden bedriften ble etablert. Fra lakk og terpentin i starten til dagens moderne to-komponent produkter. Vi har dyktige overflatebehandlere som sørger for at sluttresultatet blir i henhold til spesifikasjon og kvalitet. All maling tilknyttet hurtigbåtproduksjonen skjer innendørs. I flytedokken kan vi utføre spyling, sandblåsing og sprøytemaling.

Rørarbeid

Rørarbeid er sentralt i skipsbygging og vi har høy kompetanse innen fagområdet. Enten det er snakk om høytrykks - eller lavtrykksrør, eller andre anvendelser. Vi har et stort lager av rørdeler, enten det gjelder høytrykk ermetodeler eller lavtrykk rørdeler. Vi har dessuten samarbeid med et bredt spekter av underleverandører, som gjør at vi kan skaffe rørdeler eller høytrykksslanger på kort tid. Vi arbeider også med store rør i forbindelse med konstruksjoner til offshoreindustrien.

Sveising

De fleste produktene vi produserer er sveiste konstruksjoner. Vi er ledende worldwide innen sveising av aluminium, men behersker også andre materialer som stål / rustfritt stål, samt andre metaller som kobber og messing, eller ulike legeringer. De mest vanlige sveisemetodene er dekkede elektroder, TIG og MIG. Vi har moderne sveisemaskiner for å oppnå best mulig kvalitet på sveisen, og vi har sertifiserte sveisere i ulike kategorier. En korrekt utført sveis bidrar til høyest mulig styrke i konstruksjonen.